Overzicht systemen

U kunt hier een overzicht zien van hoe wij begonnen zijn met het telen van een aantal groenten in verschillende systemen. Veel werk is er gestoken in het opzetten van de diverse systemen en de kas. Vanuit deze start zullen we meer soorten groenten gaan uitproberen. Wij zijn natuurlijk eerst begonnen met het telen van sla (Romeinse sla) en Tatsoi. Deze groenten kunnen eenvoudig zonder teveel problemen en kennis van zaken groeien in Hydroponics. Wij zijn eerst begonnen met het bouwen van een aantal systemen. Hieronder ziet u eerst de systemen die gebouwd zijn. Wij zijn uitgegaan van systemen die voor iedereen te realiseren is. Je kun ieder systeem dan ook aanpassen aan de behoeften.

Horizontaal NFT systeem voor 500 planten. Systeem werkt perfect. Alleen alles moet exact waterpas zijn en de waterdruk niet te hoog
Verticale NFT systeem. Metale constructie voor 104 planten. Door de watertank in het systeem te plaatsen (verhoogd) is de noodzaak voor een sterkte pomp ook niet aanwezig.
Vereenvoudigde nft systeem. Met gebruik maken van verloop in water, waardoor een kleine pomp al geschikt is. (15 watt). 78 planten. simpele hout constructie
Enkelvoudig metaal systeem voor 52 planten. Eenvoudige te verplaatsen en geschikt voor kleine opbrengst.
Houten constructie met ronde PVC buizen. Prima geschikt voor grotere planten, groenten.
De wall constructie is volledig compleet met in de bodem het waterreservoir en de pomp. Geschikt voor 40 planten. (geen grote)
Simpel NFT systeem voor €150, euro en geeft ruimte voor 36 planten.
Dutch bucket voor de pepers en andere grotere groenten
De Supragarden® is een mooi vormgegeven hydroponics systeem die zeker in een kantoor of in huis een waardevolle aanwinst kan zijn als het gaat om de zuivering van de lucht via speciale planten of het telen van groenten. Wanneer je vindt dat de aangegeven minpunten geen probleem vormen, dan is deze "tower" de mooiste en de beste die er bestaat. Wil je meer informatie over de Supragarden® dan kun je met ons contact opnemen.